avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ...

buna seara ,
Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ) pt.2 ani pe care am vrut sa-l reziliez in urma unor nemultumiri si mi sa spus ca nu-i posibil .Urmare a neplatii acelei facturi pe care am considerat-o prea mare ,mi-au inchis abonamentul . Asta s-a intamplat acum vreo 10 ani in urma . Atunci lucram in Danemarca . Intors in tara m-am angajat la o firma unde a venit poprire de la un recuperator pe numele meu. Mi-am dat demisia si nu stiu ce sa fac ? De la 2000 lei cat a fost factura neachitata sa ajuns acum cu penalizari probabil la peste 10500 lei . Angajatorul nu a avut de unde sa-mi retina suma dar ma intreb aceasta datorie nu se prescrie ,ma va urmari toata viata ?
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 11:09, 8 Ianuarie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
În loc sa contestati, v-ati dat demisia și acum intrebati ce sa faceți?
Când a venit hartia de la executor?
Prescriptia o constata doar instanta si doar daca faceți contestatie, invocând prescriptia. Contestatia se poate face în termen de 15 zile de când ați aflat de executare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se prescrie in termen de 3 ani datoria ... Vodafone a cesionat datoria dvs unui recuperator de creanțe.

Poprirea trebuie sa aiba la baza un tilu executoriu . Despre măsura luată va fi înştiinţat şi debitorul, căruia i se va comunica, în copie, adresa de înfiinţare a popririi, la care se vor ataşa, în copie certificată, încheierea de încuviinţare a executării şi titlul executoriu, în cazul în care acestea din urmă nu i-au fost anterior comunicate.
Decizie neinteleapta, ce legatura avea serviciul cu datoria ? Sunt doua lucruri diferite. Mergeti la serviciu si separat contestati executarea daca nu a trecut termenul legal de 15 zile de la comunicare.Cel mai indicat este sa luati legatura cu un avocat.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
lilivasiliu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari / abonament connext-vodafone zulg zulg Vorbesc despre o ruda, nu despre mine. Prin 2003 a facut un abonament la vechiul connex, acum vodafone. A platit abonamentul cativa ani, a trecut de perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as avea si eu o intrebare!de ceva timp tot sunt sunata ... AlinaBeatrice AlinaBeatrice Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata de catre o firma de recuperări creante,ce imi spun ca am o datorie fata de un operator ... (vezi toată discuția)
Aps firma de recuperare tris tris Buna ziua, Am avut si eu un abonament la Vodafone, pe care l-am dat cuiva, care nu a platit si azi dupa aproape 6 ani, am primit un apel pe numarul de la ... (vezi toată discuția)