avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Tatăl meu a decedat având un apartament pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Tatăl meu a decedat având un apartament pe numele ...

Buna ziua!Tatăl meu a decedat având un apartament pe numele său,ce trebuie împărțit celor 3 moștenitori,eu,fratele și mama vitregă.Mama dorește să vândă apartamentul,cumparând o casă cu teren.Intrebarea mea este,dacă,nefiind dezbătută succesiunea după tata,ea poate vinde fără ceilalți moștenitori?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
Ruxandruta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Prima data dezbateti succesiunea de pe urma tatalui si apoi mama poate vinde partea ei de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune anicel anicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema de succesiune: Parintii mei au locuit intr-un apartament de 4 camere pana acum cativa ani cand mama a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Elenapitika Elenapitika Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 2 ani iar in urma cu un an a primit de la tatal sau (inca in viata si acum) cateva bunuri materiale in baza actelor ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu la proprietate ca successor elypratza elypratza Tatal meu a decedat recent , 3 zile in urma si fratele meu doreste sa locuiasca cu mama sa aiba grija de ea fiind divortat, si doreste sa ia in stapanire ... (vezi toată discuția)