In ceea ce priveste cariera de MEDIATOR? Merita investiti bani si timp intr-o astfel de cariera? Eu as dori sa fac cursurile de mediator si sa profesez in acest sens pentru obtinerea de venituri suplimentare, nu ca si venit principal. Ce-mi puteti spune din experienta? Cum isi gaseste un mediator clientii? Multumesc anticipat!
Va poate insa ajuta ca venit adiacent pentru ca va pot veni niște bani.
Depinde insa si ce costuri aveti ca sa deveniți mediator.
Daca aveti talent de mediator si reușiți sa ii impacati pe cei mai mari dușmani veti avea succes.
De.pilda, daca ati impaca clanurile interlope rivale ati avea mare talent.
În calitate de mediator vă pot spune că merită. Însă, există niște etape și în cariera unui mediator, așa încât, dacă decideți să investiți în pregătirea dvs. ca mediator, după autorizare va trebui să aveți răbdare până vă veți face cunoscut și să dobândiți mai mulți clienți. Acest lucru presupune servicii de calitate și promovare personală.
Ganditi-va cat va costa cursurile și dacă o sa aveti posibilitatea sa recuperați sumele investite.Incercati sa Cautati
pe net grupuri în care mediatori isi prezinta nemulțumirile,,opiniile etc.Multi s-au agățat de mediere ca de un colac de salvare sperând la venituri substanțiale,crezând că vor da năvală clienții la usa lor datorita obligativității proceduri de informare .Cei care.au avut asteptari de acest gen nu au rezistat probabil mai profesează doar 15-20 % din cei care au urmat cursurile.Ca sa va dau un aex la indemana uitati-va cat întrebări zilnice sunt pe acest forum in alte sectiunil și cate in sectiunea privind medierea...
Birou mediere
iuliabogdan
As vrea sa imi raspunda un mediator care profeseaza daca este profitabila aceasta activitate, sau daca o vede profitabila incepand cu luna ianuarie ... (vezi toată discuția)