avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare sau nu permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare sau nu permis

Am pierdut o contestatie, ca urmare trebuia sa predau permisul pana la data de 20.07.2020
Intrebarea mea este, daca nu am pedat permisul, zilele de suspendare au curs ? Sau trebuie predat sa curga zilele de suspendare?
Din ce am citit pe internet parerile sunt impartite. O alta parere este ca daca nu mi.a venit acasa notificare sa predau permisul ,inca este valabil.

"Art 118
(4) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce se reia în ziua următoare celei în care a fost predat permisul de conducere, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești prin care instanța a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției. Sancțiunea contravențională complementară constând în suspendarea dreptului de a conduce își produce efectele fără îndeplinirea vreunei alte formalități. "
Cel mai recent răspuns: ku990 , utilizator 00:16, 9 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui ... ionica.taslovan17@gmail.com ionica.taslovan17@gmail.com Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui apel făcut la tribunal, când trebuie să predau permisul de conducere, de exemplu sentința ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie ... dragos_cozma dragos_cozma Buna ziua.Am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie in care imi era suspendat permisul.Am vazut decizia pe net,inca nu am primit nimic scris.In ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Carmencozo Carmencozo Ce faci daca nu ai acces la net și aștepți acasă o comunicare sa predai permisul dupa pierderea unui proces de contestare?!?! (vezi toată discuția)