avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Am pierdut apelul unde am contestat un pv de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie ...

Buna ziua.Am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie in care imi era suspendat permisul.Am vazut decizia pe net,inca nu am primit nimic scris.In cate zile trebuie sa predau permisul de la decizie?Mai pot plati jumatate de amenda?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:39, 2 Noiembrie 2020
Art. 118 din OUG 195/2002
(4) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce se reia în ziua următoare celei în care a fost predat permisul de conducere, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești prin care instanța a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției. Sancțiunea contravențională complementară constând în suspendarea dreptului de a conduce își produce efectele fără îndeplinirea vreunei alte formalități.
[ link extern ]
Nu mai puteti plati la jumatate.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare sau nu permis ku990 ku990 Am pierdut o contestatie, ca urmare trebuia sa predau permisul pana la data de 20.07.2020 Intrebarea mea este, daca nu am pedat permisul, zilele de suspendare ... (vezi toată discuția)
Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui ... ionica.taslovan17@gmail.com ionica.taslovan17@gmail.com Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui apel făcut la tribunal, când trebuie să predau permisul de conducere, de exemplu sentința ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Carmencozo Carmencozo Ce faci daca nu ai acces la net și aștepți acasă o comunicare sa predai permisul dupa pierderea unui proces de contestare?!?! (vezi toată discuția)