avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara...am o problema cu vecinul de mai sus de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara...am o problema cu vecinul de mai sus de mine...si ...

Buna seara...am o problema cu vecinul de mai sus de mine...si a construit o casa la 1m de gardul dintre noi si are fereastra de vedere. Zilnic deschide geamul si fumeaza in timp ce admira curtea mea....apa de pe casa lui curge in curtea mea neavand burlan,cotul de sus fiind orientat catre curtea mea...apoi
a facut o magazie cu o inaltime de 5 m pe gardul comun,neavand acordul meu...are fosa din tuburi de fantana si cand se umple scoate apa in drum printr un sistem de tevi,apa care balteste in fata portii mele..am facut sesizare la primarie si au zis ca are casa intabulata din 2013 iar fosa din tuburi de fantana nebetonata si nefiind impermeabila a fost asa din proiect...si eu nu mai pot face nimic acum ...ce ma sfatuiti sa fac? Am incercat sa vb cu el dar sare la bataie mereu,zicand care tot legal. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
CriTin, utilizator

Alte discuții în legătură

Un vecin nesimtit CriTin CriTin Am un nesimtit de vecin care abuzeaza de bunatatea celorlalti vecini..a facut casa la 1 m de gardul comun si si-a facut fereastra de vedere in curtea mea...a ... (vezi toată discuția)
Amplasarea cocinei de porci in raport cu fantana cu apa potabila si amplasarea wc in raport cu fereastra camerei unde dormim tabacituaurelia tabacituaurelia buna seara am o vecina cu care nu ma pot intelege in privinta instalarii unei cocini pentru porci mentonez ca porcii stau acum cu 3-4 m mai departe de locul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)