avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere in cont bancar si comisioane ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere in cont bancar si comisioane Administratorul ...

Plata intretinere in cont bancar si comisioane

Administratorul blocului a primit plata intretinerii in cont bancar pe perioada starii de urgenta, dupa care a insistat ca sa revenim exclusiv la plata in numerar, la camera administratiei.

Este in regula ca sa refuze acceptarea intretinerii prin virament bancar in contul asociatiei?

Este in regula atunci cand a acceptat viramentul bancar sa pretinda sa platim cu 5 lei in plus?

Cel mai recent răspuns: andreiSRR , utilizator 14:01, 10 Septembrie 2020
Nu este dupa cum vrea administratorul!! Platiti linistit in cont.
Am citit si discutiile recomandate aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

si imi mai pun urmatoarele intrebari ...

Asa stiam si eu, comisioanele bancare de incasara, daca exista, cad in sarcina asociatiei. Care este finantata tot de noi, proprietarii, deci pana la urma tot noi platim si acele comisioane.
Insa, poate asociatia mai are si alte venituri, de ex. inchirierea unor spatii, etc.
Respectiv daca unii platesc cash si altii banca, costurile cu comisioanele, dupa parerea mea, ar trebui sa se agregheze la nivelul asociatiei.

La fel de bine insa un administrator "prietenos" poate sa iti bage pe gat explicit comisionul bancar pe care l-a avut de suportat la urmatoarea cota de intretinere pt mine ...
Asta cum as putea sa imi dau seama? Si sa impiedic?
Nu primiti intretinerea pe mail? Detaliata? Acolo trebuie sa se vada ...
asa ceva ar fi secole distanta pt administratorul nostru. si inca nu am obtinut niciodata o detaliere alta decat un tabel sumar la avizier...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere in cont bancar asociatie proprietari cyan cyan Pentru plata intretinerii direct in contul bancar al asociatiei de proprietari este suficient sa fie indicat doar contul IBAn sau trebuie trecut si CUI-ul? (vezi toată discuția)
Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Achitarea intretinerii prin virament bancar presupune din partea proprietarului si suportarea comisionului bancar pentru operatiuni efectuate de asociatie? gabikov gabikov Citiva dintre membrii asociatiei noastre de proprietari achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei ... (vezi toată discuția)