avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... pro bono pt drepturile animalelor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

pro bono pt drepturile animalelor

buna ziua, caut un avocat pro bono pentru drepturile animalelor. exista in comunitatea avocatnet cineva care ma poate ajuta? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 22:14, 12 Septembrie 2020
Eu sunt dispusa :-). Scrieti in privat!

Naim sis a scris:

buna ziua, caut un avocat pro bono pentru drepturile animalelor. exista in comunitatea avocatnet cineva care ma poate ajuta? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)
Sanctionare proprietar caine agresiv vladgeorge vladgeorge Buna ziua, Subiectul este unul delicat deoarece a aparut pe mai multe retele de socializare un filmulet cum un nemernic isi asmute cainele de lupta asupra ... (vezi toată discuția)
Avocat pro bono utilizatoare utilizatoare buna ziua. sint mamica singura a unei fetite in virsta de 2 ani,care sufera de o boala rara. am 2 actiuni deschise la judecatorie,pentru custodia fetitei si ... (vezi toată discuția)