avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte vechime Israel.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte vechime Israel.

Buna ziua,
Am lucrat 5 ani in Israel, dar, in afara de pasaportul cu vizele de munca, nu mai am alte acte.
Mai pot recupera ceva documente care sa ateste ca am lucrat acolo?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 24 Iunie 2022
Adresati-va la:
Institutul National de Asigurari din ISRAEL
Birou central
Bd. Weizman nr. 13
Ierusalim 91909
Israel
Telefon: 972-2-6709753
NUMARUL DE TELEFON NU ESTE VALABIL!?!?
Dacă postati după 2 ani, sigur ca exista posibilitatea ca numarul sa nu mai fie bun..
La data la care am primit informația, la acel număr de telefon răspundea un robot, ce îți prezenta, în ivrit, diverse opțiuni pe care le accesai prin apăsarea diferitelor taste ale telefonului (gen pentru cutare apăsați 1)...
Din păcate, pentru mine, nu am aprofundat atât de bine limba ivrit pentru a înțelege ce optiuni îmi oferea.

isunica a scris:

NUMARUL DE TELEFON NU ESTE VALABIL!?!?

Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
zamfadi22, utilizator
Si atunci de ce ne indrumati gresit, chiar daca sunt si 5 ani?

Alte discuții în legătură

Pensie/ limita de varsta dana1976 dana1976 Buna ziua, am lucrat in Israel timp de 10 ani, vreme in care eram stabilita acolo ca si emigrant. Va rog sa mi spuneti care este procedura legala de a ... (vezi toată discuția)
Problema pensie internationals Amma22 Amma22 Mama mea a lucrat in Israel cu contract 14 ani din 11.2017 a incetat contractul si s.a intors in tara . De la Ierusalim a primit documentele cu perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie din israel clarificare clarificare Buna ziua, Ma puteti indruma va rog pentru a sti carei institutii trebuie sa ma adresez in privinta acordarea pensiilor aferente perioadei lucrate in Israel? ... (vezi toată discuția)