avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie/ limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie/ limita de varsta

Buna ziua, am lucrat in Israel timp de 10 ani, vreme in care eram stabilita acolo ca si emigrant. Va rog sa mi spuneti care este procedura legala de a revendica pensia, in conditiile in care nu am nici un act doveditor care sa ateste activitatea mea acolo. Unde pot sa obtin o situatie a stagiului de cotizare...sau o situatie care sa ateste vechimea si activitatea mea in Israel? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: dana1976 , utilizator 16:34, 25 Martie 2018
Adresati-va : Institutului Național de Asigurări, Ierusalim.
Biroul central
Bd. Weizman nr. 13
Ierusalim 91909
Israel
Telefon: 972-2-6709753
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vechime israel. zamfadi22 zamfadi22 Buna ziua, Am lucrat 5 ani in Israel, dar, in afara de pasaportul cu vizele de munca, nu mai am alte acte. Mai pot recupera ceva documente care sa ateste ca ... (vezi toată discuția)
Vrea sa recuperez vechimea de 5 ani israel Croitoru Radu Croitoru Radu Cum sa recuperez ani de vechime de Israel sunt Croitoru Radu (vezi toată discuția)
Cum se depune cererea pentru vechime cumulata din israel? eagle_free eagle_free Buna ziua. O matusa de-a mea a depus dosarul sau de pensie la casa de pensii cu actele ei de vechime, dar i-a fost respins pentru ca nu a avut vechime ... (vezi toată discuția)