avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractual full time + 12 ore profesoară la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractual full time + 12 ore profesoară la o școală. Se poate?

Bună ziua!
Sunt angajată ca personal contractual în cadrul unei primării, cu normă întreagă, 8 ore pe zi. Am luat un post de 12 ore/săptămână la o școală, ca profesoară. Se poate să rămân la ambele job-uri dpdv legal? Adică la primărie cu norma intreaga si la scoala cu 12 ore de predat efectiv? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
JustAsking, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 9 Septembrie 2020
Da, puteti cumula cele doua job-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa predau in mai multe locuri? 00Monica42 00Monica42 Sunt profesoara titulara in invatamantul de stat cu norma intreaga , la un liceu seral. Pot sa predau tot cu norma intreaga la o scoala profesionala privata? ... (vezi toată discuția)
Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii alexandru.jolobai alexandru.jolobai Bună ziua, o rugăminte pentru a mă ajuta în clarificarea unei situaţii. Sunt angajat cu normă întreagă la şcoală(titular prin concurs). Am obţinut, ... (vezi toată discuția)