avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copiilor

am o fata de 1,3 ani si concubina este plecata in alta tara,am hotarat sa ne despartim de 3 luni si de atuncea nu a mai dat nici un semn.Cum as putea sa o decad din drepturii,deoarece ea mai are un minor,in plasament si eu am conditii si sprijin din partea parintiilor.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:57, 20 Decembrie 2009
de decazut este greu.Cel mai bine este sa faceti o actiune de incredintare a minorului .nu solicitati si drept de vizitare pentru mama copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea tatalui din drepturile parintesti roxiana88 roxiana88 buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unuia din parinte se poate solicita inaintea divortului? ContSters130251 ContSters130251 Ca mama, pot sa decad din drepturi tatal si apoi sa fac divortul? Mentinonez ca stiu in ce conditii legale se aplica decaderea din drepturi ale unuia din ... (vezi toată discuția)
Daca ma puteti la o nelamurire adryan35 adryan35 Se poate ca mama sa ceara instantei sa fie decazuta din drepturile parintesi ca astfel renuntand la copil sa evite plata pensiei alimentare? Este vorba despre ... (vezi toată discuția)