avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurare medicala

Soțul meu are o intreprindere individuala. Întrebarea mea este dacă ma poate angaja și pe mine în aceleași condiții, adică să plătească pt mine doar CAS și CASS sau să fie coplatitor pt mine.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
IzabelaMaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributii i.i.+angajat cu contract de munca partial anemaria_ioana anemaria_ioana Sotul meu are o Intreprindere Individuala - impozitare pe norma de venit, pentru care contributiile erau CAS, CASS, impozit pe venit. De curand s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Ii sau pfa 2016 CDaniela30 CDaniela30 buna ziua, In cazul in care am o intreprindere individuala si am si angajati se platesc la fel aceleasi taxe pt stat? (CAS 10.5%, CASS 5.5% si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate - impozit pe venit, cas, cass CDaniela30 CDaniela30 buna ziua, In cazul in care am o intreprindere individuala si am si angajati se platesc la fel aceleasi taxe pt stat? (CAS 10.5%, CASS 5.5% si impozit pe ... (vezi toată discuția)