avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scoala online, cu cine lasam copii acasa?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scoala online, cu cine lasam copii acasa?

Copilul va invata prin rotatie o saptamana la scoala, o saptamana online. Ce fac parintii care nu au cu cine sa lase copii acasa in saptamanile cand vor face scoala online?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:17, 14 Septembrie 2020
Revin cu intrebarea pentru cei care se pricep la legi. In acest moment exista vreo lege/oug sau ceva in care sa fie reglementat cum pot supraveghea parintii acei copii care invata online?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 147 mmarianne mmarianne Buna ziua Avand in vedere OUG 147 /2020, se acorda zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor pana la 12 ani in situatia in care copilul desfasoara ... (vezi toată discuția)
Oug 110/02.10.2021 bună ziua, numele meu este adriana poporogu. Începand cu data ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună ziua, Numele meu este Adriana Poporogu. Începand cu data de 04.10.2021 și pana la data de 17.10.2021 scoala unde învață fiica mea a funcționat ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna iondragomir iondragomir Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce presupune CUSTODIA COMUNA.Am citit ,dar nu am inteles.Si va prezint pe scurt nelamurirea.Fiica noastra a ... (vezi toată discuția)