avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Lămuriți-ma și pe mine va rog cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Lămuriți-ma și pe mine va rog cu următoarea situatie: ...

Buna ziua! Lămuriți-ma și pe mine va rog cu următoarea situatie: momentan sunt in concediu crestere copil, ar trebui sa ma întorc la servici in luna martie anul viitor, pentru a beneficia și de stimulentul de insertie. In momentul in care m-am angajat la aceasta firma functia mea a fost de lucrător comercial, apoi am avansat pe funcția de adjunct magazin pe perioada nedeterminată , după o perioadă am ajuns șef magazin cu act adițional pe perioada determinata până în momentul în care am intrat în prenatal! Întrebarea este urmatoarea: Pe ce funcție ma întorc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 10 Septembrie 2020
șef magazin daca nu a expirat perioada determinata .... in caz contrar, pe functia detinuta dinainte de a fi sef de magazin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa ccc MirelaOprescu MirelaOprescu Buna ziua! Spre sfarsitul anului va trebui sa ma intorc la munca dupa CCC. Am avut ceva discutii cu angajatorii cand am intrat in concediu prenatal, acum nu ... (vezi toată discuția)
Dupa concediul de crestere copil ionutsav ionutsav Am nascut anul trecut pe 16.04.2015 si am optat pt CCC pana la 2 ani. Vreau sa ma intorc la munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de insertie. Normal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unei prietene i-a prelungit contractul pe perioada ... Mary.10 Mary.10 Buna ziua! Unei prietene i-a prelungit contractul pe perioada nedeterminată având funcția de adjunct magazin și totodată are și act adițional cu ... (vezi toată discuția)