avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt asistent medical debutant. Pe 29 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt asistent medical debutant. Pe 29 iunie, m-am ...

Bună ziua! Sunt asistent medical debutant. Pe 29 iunie, m-am angajat la un spital privat. Din cauza anumitor neînțelegeri, am preferat sa îmi dau demisia, pe data de 1 septembrie, fără sa stau în preaviz. Am făcut cererea de demisia, le-am dat-o, dar nu am primit nicio dovada. Când au văzut ca sunt hotărâtă sa nu mai vin, au început sa ma ameninte, mi-au spus ca trebuie sa dau cele 2 salarii pe care le-am primit înapoi, pentru ca timp de 30 de zile am fost dublata), etc. În contract sunt trecute cele 90 de zile de proba...
Salariul nu era mare... 1700 plus bonuri... Dar... Este vorba de munca mea! As avea de luat în jur de 2500 lei.
Astăzi ar fi trebuit sa îmi între bonurile... Si nu au intrat... Stau și ma gandesc ca nici lichidarea nu îmi va intrat în cont... Ce e de făcut?

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Sharly Sharly Buna ziua! As avea nevoie de ajutor pentru situtia urmoatoare. La interviu i-am comunicat angajatorului ca asteptarile mele salariale sunt intre 2000 - 2500 ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 90 zile lugtimpoli lugtimpoli Buna,am la contractul meu de munca un act aditional care specifica ca preavizul meu este de 90 zile.Daca vreau sa nu stau toate cele 90 zile,si doar 15,pot sa ... (vezi toată discuția)