avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara Am fost de curând raportat negativ în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara Am fost de curând raportat negativ în biroul de ...

Buna seara
Am fost de curând raportat negativ în biroul de credit la Provident , am terminat de achitat creditul însă tot am rămas în BC, am apelat la o firma de radiere însă mi au cerut foarte multi bani in avans, mă poate ajuta cineva, va rog mult, cu un model de notificare pe care sa o pot trimite celor de la provident? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: alexasmy , utilizator 11:47, 25 Iulie 2022
buna, ai reusit sa iesi din biroul de credite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt raportata de provident in biroul de credit, ... EllaGabriela EllaGabriela Buna ziua, siunt raportata de Provident in Biroul de Credit, as dori sa ma ajutati cu un model de notificare in care sa le solicit sa-mi trimita \'\' ... (vezi toată discuția)
Scoatere din biroul de credit alexandrak alexandrak Buna ziua, am avut o datorie la un IFN ( Provident) mai mare de 90 de zile, datorata unui impas financiar. Am ramas doar cu un singur venit in familie si desi ... (vezi toată discuția)
Restante nejustificate in biroul de credit Krankhaus Krankhaus Buna ziua,am încercat sa fac o refinanțare la brd dar nu am reușit din cauza ca sunt raportat in biroul de credit de către Provident cu întârzieri mai ... (vezi toată discuția)