avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, sunt raportata de Provident in Biroul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, sunt raportata de Provident in Biroul de Credit, ...

Buna ziua,
siunt raportata de Provident in Biroul de Credit, as dori sa ma ajutati cu un model de notificare in care sa le solicit sa-mi trimita '' NOTIFICARILE TRIMISE'' , notificari ce nu mi-au fost trimise.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: EllaGabriela , utilizator 10:31, 5 Octombrie 2022
Buna seara,

Va rog sa imi transmiteti adresa dvs. de e-mail in privat pentru a va putea trimite modelul de notificare facut de mine.

O seara linistita!
gabriellaciurea@yahoo.com
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost de curând raportat negativ în biroul de ... Gabigabi67 Gabigabi67 Buna seara Am fost de curând raportat negativ în biroul de credit la Provident , am terminat de achitat creditul însă tot am rămas în BC, am apelat la ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)