avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost la banca sa retrag de pe un card de Spania ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost la banca sa retrag de pe un card de Spania somajul,O ...

Am fost la banca sa retrag de pe un card de Spania somajul,O tranzacție mia procesat o,mia retras banii din cont dar nu mia dat efectiv din bancomat.Am fost in banca am explicat situația,răspunsul fiind că nu răspund de tranzactii cu carduri emise de alte state.Ce pot face sa mi recuperez banii?Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)
Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)