avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna locuiesc intrun bloc cu 4 etaje la etajul 4 daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna locuiesc intrun bloc cu 4 etaje la etajul 4 daca exista ...

buna locuiesc intrun bloc cu 4 etaje la etajul 4 daca exista un incendiu sau ceva si ar trebui sa ies pe acoperisul blocului nu se poate pt ca este inchis cu cheie.doresc sa intreb daca acea iesire este considerata iesire de urgenta sau nu?poate fi inchisa?
Cel mai recent răspuns: suiogan ioan , utilizator 19:39, 14 Septembrie 2020
Daca acoperisul blocului este o terasa necirculabila (asa cum cele mai multe blocuri au), cu hidroizolatia din membrane bituminoase drept ultim strat, este absolut normal ca accesul sa fie restrictionat, din motive lesne de presupus.
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute,inclusiv politia solicita ca terasele necirculabile ale imobilelor de locuit in comun sa fie asigurate cu sistem de siguranta
da io stau la etajul 4 eu am platit hidroizolatie destul de scumpa si tot eu sunt ce ce nu pot iesi vi se pare corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)
Acces pe terasa blocului ficiu_elena ficiu_elena Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, cu argumente pro/contra bazate pe documente juridice, daca este legala operatiunea comitetului executiv de a inlocui butucii ... (vezi toată discuția)
Folosire terasa catali123456 catali123456 In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a ... (vezi toată discuția)