avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosire terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosire terasa

In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a trebuit sa renunt. a cui este terasa unui bloc si cum pot afla daca e interzisa sau nu folosirea ei?
cu presedinta blocului e cam greu de discutat, intrucat sta mai mult in franta.
Cel mai recent răspuns: catali123456 , utilizator 14:16, 20 Octombrie 2020
Daca e vorvba de terasa hidroizolata a blocului, cu rol de acoperis, aceasta e a tuturor. Este parte comuna .Totusi, pentru ca primii afectati, in cazul distrugerii hidroizolatiei (imbatrinite) sunt cei de sub acea terasa, pot sa inteleg faptul ca acestia se simt deranjati.

De obicei, cind e sa se repare hidroizolatia, ies certuri, pentru ca cei de la etajele inferioare sustin de cele mai multe ori ca nu e treaba lor sa contribuie financiar.
Terasele necirculabile(cum sunt majoritatea) inseamna ca nu ai voie sa circuli pe ele.Nu ai ce cauta acolo.Sau este o terasa circulabila?
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
mitabiciclista, utilizator
inteleg ca nu e circulabila, dar unde scrie? in regulamentul asociatiei? ca in legi nu am vazut o interdictie clara.
Aspectul ca terasa este necirculabila este atestat in normele de utilizare ale materialelor cu care este realizata infrastructura de izolatie a terasei condominiului
Terasele circulabile sunt placate cu dale care protejeaza hidroizolatia.Cele necirculabile nu au nimic peste hidroizolatie (cele mai noi) sau au pietrus cele mai vechi.Daca se strica hidroizolatia terasei necirculabile au acum si un suspect.

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa bloc - proprietate privata viorelh viorelh Buna seara, As vrea sa stiu cum se gestioneaza in cadrul asociatiei reparatia hidroizolatiei la terasa blocului. Precizez ca ma refer la un caz aparte si ... (vezi toată discuția)
Solicitarea de plata in vederea izolatiei teraselor de la penthouse mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatorele informatii. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc nou construit in 2009. Blocul este prevazut cu 8 ... (vezi toată discuția)
Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)