avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosire terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosire terasa

In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a trebuit sa renunt. a cui este terasa unui bloc si cum pot afla daca e interzisa sau nu folosirea ei?
cu presedinta blocului e cam greu de discutat, intrucat sta mai mult in franta.
Cel mai recent răspuns: catali123456 , utilizator 14:16, 20 Octombrie 2020
e placata cu dale, iar daca se strica mai degraba sunt de vina resturile de dale si pamant lasate pe portiuni mari acolo, de la ultima reparare. cel mai probabil trebuie sa consult un specialist
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
catali123456, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa bloc - proprietate privata viorelh viorelh Buna seara, As vrea sa stiu cum se gestioneaza in cadrul asociatiei reparatia hidroizolatiei la terasa blocului. Precizez ca ma refer la un caz aparte si ... (vezi toată discuția)
Solicitarea de plata in vederea izolatiei teraselor de la penthouse mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatorele informatii. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc nou construit in 2009. Blocul este prevazut cu 8 ... (vezi toată discuția)
Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)