avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Abonament lunar service casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Abonament lunar service casa de marcat

Am un SRL si casa de marcat. Firma de la care am cumparat casa de marcat mi-a spus ca dupa achizitie trebuie sa platesc la ei un abonament lunar, fara de care nu poate functiona casa, pt ca ei ar transmite ceva fiscal, sau ceva de genul acesta (nu ma pricep in acest domeniu). Mentionez ca eu ma descurc singura sa schimb rola, sa scot bonurile lunare, XML, pt contabilitate, sa folosesc casa, erorile, etc, iar pe ei nu ii chem si nici ei nu vin lunar ca sa faca nici o verificare (au venit in prima luna, dar le-am spus ca ma descurc). Intrebarea mea este daca este adevarat ca sunt obligata sa am la casa de marcat acest "abonament" ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:24, 12 Septembrie 2020
Da, trebuie sa platiti la ei un abonament lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fezabilitatea srl mondanicolaetoma mondanicolaetoma vreau sa deschid un srl cu obiect vanzare cu amanuntul magazin mixt, in mediul urban, vad moderat,1. ce stoc marfa imi trebuie ptr inceput? 2 angajati+adm, ... (vezi toată discuția)
Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)