avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit minuta de la Judecatoria Sectorului 3 ca am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit minuta de la Judecatoria Sectorului 3 ca am de platit ...

Am primit minuta de la Judecatoria Sectorului 3 ca am de platit o suma cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Unde trebuie sa platesc?
Cel mai recent răspuns: Sivispacem , utilizator 19:17, 15 Septembrie 2020
La agenţia de administrare fiscală în a carei rază teritorială domiciliati.
Cum aflu care este aceasta?
Daca e vorba despre Sector 3, anaf din Sector 3.
dupa achitare la anaf este necesar sa ma duc din nou la instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar SAlinusha SAlinusha Bua ziua! In urma unui proces civil am primit o hotarare judecatoreasca si ulterior un titlu de executare silita pentru recuperarea sumei de 1848 lei de la o ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru penelopa1 penelopa1 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti unde achit taxa judiciara de timbru in cazul cand eu locuiesc in Focsani si am deschis actiunea de succesiune pentru un ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua Avem un debitor persoana juridica, cu sediul social in Buftea. Am sunat la Trezoreria Buftea, sa-mi furnizeze contul in care pot vira taxa ... (vezi toată discuția)