avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In anul 2014 am comis infractiunile prevazute de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In anul 2014 am comis infractiunile prevazute de articolul 360 ...

In anul 2014 am comis infractiunile prevazute de articolul 360 - 361 - 365 - 207, alin a,b doar ca cel din 207 nu a fost chiar santaj vandusem ceva, si ii ceream banii inapoi spunand ca o sa "distrug " acel bun exista posibilitatea sa fi intrat in prescriptie sau exista posibil sa iau o pedeapsa cu suspendare ? avand in vedere ca am recunoscut tot si am avut condita buna pe intreaga cercetare penala, tin sa mentionez ca ina nu sa terminat si ca inca astept sa fiu trimis in instanta si nu inteleg de ce intarzie acest lucru...
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 12:30, 12 Septembrie 2020
Pentru calcularea termenului de prescriptie speciala, trebuie sa indicati exact incadrarile. Nu prea se intelege, ca ati zis 207 alin a si b. Nu exista asa ceva la santaj.
In functie de fisa de cazier, de circumstantele dvs. personale, aparare, da, se poate dispune o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare supraveghere perioada ? mariusgl11 mariusgl11 decizie penala 2012 decembrie 07.03.2012 Ora estimata: Complet: C16F Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: I. În baza art. 7 alin. 1 rap. la art. ... (vezi toată discuția)
Santaj ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este pedeapsa maxima pentru santaj. 7 ani cat este in NCP sau 12 cat este pe site-ul DNA? Multumesc. (vezi toată discuția)
Care e pedeapsa? danaa1 danaa1 Care este pedeapsa pentru furt calificat si distrugere? Va fi o pedeapsa cu suspendare sau pedeapsa cu executare? Persoanele ce au savarsit infractiuniile de ... (vezi toată discuția)