avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri juridici

Am intrat pe Tabloul CCJB, iar acolo am văzut la statutul unor juriști, mențiunea „SUSPENDAT”.
Întrebările mele ar fi, ce înseamnă această mențiune și dacă, acel jurist, în atare situație, mai poate reprezenta în instanță vreo instituție?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
gheorghe3509, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 14 Septembrie 2020
Daca este suspendat nu poate reprezenta o firma in instanta si nici in alte relatii intre firme (expl. incheiere de contracte pentru prestari servicii, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii incheiat de un jurist angajat la o societate comerciala petruta992 petruta992 buna ziua.va expun o speta destul de interesanta cu rugamintea de a ma ajuta in solutionarea acesteia sau macar sa obtin cateva ide. un jurist angajat al ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic si avocat?! adameleonora adameleonora buna seara! va rog imi puteti spune daca intr-o institutie publica respectiv primarie poate fi consilier juridicangajat functie publica si avocat cu contract ... (vezi toată discuția)
Care sunt situatiile in care contractul nu are temei legal oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog din suflet sa imi explicati: - in ce cazuri contractul nu are temei legal ? Un coleg mi-a spus ca un contract care nu are temei ... (vezi toată discuția)