avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca ai o firma offshore de ex. trading, juridic de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca ai o firma offshore de ex. trading, juridic de care tara apartii?

Daca ai o firma offshore de ex. trading sau internet marketing. Din punct de vedere juridic de care tara apartii? Care lege trebuie sa le respecti cele din tara offshore sau cele din Romania, Cine iti vine in control cei din tara offshore sau si cei din Romania?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: daniela_v , utilizator 02:47, 16 Septembrie 2020
Regula este că se aplică legea locului în care este înregistrată societatea. Dar dacă ai deschis și o filială/sucursală în România, anumite prevederi ți se vor aplica și din dreptul român (ex. drept fiscal, dreptul muncii ș.a.).
Bun dar daca eu stau de acasa si conduc afacerea nu am nevoie sa deschid o filiala? Nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Societate romanesca ContSters159916 ContSters159916 Poate o societate romaneasca sa si desfasoare activitatea in strainatate? (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)