avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical histerectomie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical histerectomie

Buna ziua!
Pentru operatie de histerectomie totala medicul chirurg a eliberat CM 7 zile cod 06, dar medicul de familie sustine ca nu poate depasi 5 zile. Cum este corect?
De asemenea, mi s-a eliberat CM in continuare, separat pentru 21 de zile de medicul chirurg. Medicul de familie sustine ca trebuia acordat “la externare” pe acelasi certificat medical initial.
Cum este corect?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
ro2007, utilizator

Alte discuții în legătură

Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaela david mihaela david am doua certificate medicale acordate amindoua la urgenta.intre ele nu exista nici o zi intrerupere si au acelasi cod de diagnostic . este valabil cel de-al ... (vezi toată discuția)