avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, Firma la care lucrez se suspenda pe o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, Firma la care lucrez se suspenda pe o perioada de ...

Bună seara,
Firma la care lucrez se suspenda pe o perioada de 6 luni, iar apoi va întra în faliment, cel puțin asa susține angajatorul. Eu sunt însărcinată 4 luni și jumatate. Celorlalți colegi li s-a încheiat cim prin demisie sau acordul ambelor părți. Eu nu pot semna nici una din aceste variante pentru ca exclude indemnizația de șomaj. Care este varianta cea mai potrivita pentru mine, ca și gravida. Care sunt obligațiile angajatorului și prin ce denumire trebuie sa mi se încheie cim. Se poate sa întru automat în șomaj dacă firma nu mai are activitate financiara și aceasta este constatata de registrul comerțului?? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
Geeadeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 14 Septembrie 2020
1. Varianta potrivita : concedierea prin desfiintarea postului.

2. Nu poate sa întra în șomaj dacă firma nu mai are activitate financiara și aceasta este constatata de registrul comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Szegedi Szegedi Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida lavinia_serban lavinia_serban Vreau sa inteleg si eu concret niste lucruri legate de protectia gravidei. Eu sunt insarcinata in 4 luni jumatate, iar firma unde lucrez in momentul acesta nu ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post salariata gravida smeagull smeagull Buna ziua, Am deschis acest topic cu intentia de a obtine o opinie unitara ca raspuns la intrebarea: Este legala concedierea unei salariate gravide (= care ... (vezi toată discuția)