avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua..sunt in divort cu sotia.in februarie am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua..sunt in divort cu sotia.in februarie am accesat un ...

Buna ziua..sunt in divort cu sotia.in februarie am accesat un credit.75%din bani au ramas acasa,iar eu am plecat la munca in strainatate..in iunie cand m-am reantors casa,am gasit divortul bagat de sotie,banii disparuti din casa,iar ea a declarat la divort ca eu am parasit din ianuarie caminul...eu detin 25%din casa,restul e al ei..ce sanse am sa imi primesc banii in cazul partajului in tribunal??
Mtumesc frumos
Cel mai recent răspuns: barothistefan , utilizator 16:04, 16 Septembrie 2020
Trebuie să dovediți că ea a folosit banii.
Da.am depus plangere penala la ipj si a declarat ca banii ea i-a luat...

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să dovediți că ea a folosit banii.

În cazul acesta, la partaj solicitați ca instanța să dispună restituirea către dvs a 1/2 din acei bani.
Ati discutat cu ea ?
Poate împărțiti plata ratelor, după cum i-ati cheltuit fiecare...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Inteleg.si ratele le platesc singur,ca si pana acum sau si alea se impart in 1/2??

Adrian ALBU a scris:

În cazul acesta, la partaj solicitați ca instanța să dispună restituirea către dvs a 1/2 din acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ClaudiaDarius07 ClaudiaDarius07 buna ziua. sunt divorțat de 3 ani di as vrea sa deschid partajul in tribunal deoarece fosta mea soție nu vrea la notar pentru ca nu e de acord să ... (vezi toată discuția)
Mostenire chiliman chiliman sotia cu soacra au avut un ap inainte sa ne casatorim pe care l-au vindut in timpul casatoriei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia infiintind 0 firma luind ... (vezi toată discuția)
Divort - datorii anaf gibi69 gibi69 Buna ziua, Urmeaza sa divortez si am niste datorii destul de mari la ANAF, facute in urma unui control. Problema este ca am datorii pe CUI si datorii pe ... (vezi toată discuția)