avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa iau legatura cu procurorul, Ce trebuie sa fac ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa iau legatura cu procurorul, Ce trebuie sa fac ca sa ...

Vreau sa iau legatura cu procurorul, Ce trebuie sa fac ca sa vad in ce stadiu este dosarul in care am statusul de inculpat au trecut 5 ani de cand nu stiu absolut nimic in ce stadiu se afla si restu. Se poate sa fac o cerere prin care sa comunic adresa prin care sa mi-se trimita instiintarile chiar daca adresa nu este cea de pe buletin ? tin sa mentionez ca adresa la care locuiesc nu este cea din buletin ! .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:41, 14 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti acces la procuror.
Depuneti cerere scrisa.
Poate ca ar fi insa bine sa discutati cu un avocat mai inainte de a face vreun demers.Avocatul are pregatirea necesara de a va analiza in concret situatia.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul sta la politie de 1 an mihaela1985 mihaela1985 Va rog foarte mult sa ma ajutati cu aceasta problema. In urma cu 1 an, am reclamat 5 persoane pentru vatamare corporala,distrugere de bunuri, ultraj contra ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata a statului roman ContSters25688 ContSters25688 Pot da in judecata statul Roman la CEDO pentru ca o cercetare penala pentru vatamare corporala art. 181 c.p. (30 zile ingrijire medicala) nu s-a incheiat nici ... (vezi toată discuția)
Interceptarea apararii de catre procuror ciurli_si_burli ciurli_si_burli Titlul este putin ambiguu. Imi puteti spune care este legislatia/reglementarea cu privire la faptul ca procurorul nu are voie sa citeasca apararea pe care si-o ... (vezi toată discuția)