avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Gradinita cu personal insuficient
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Gradinita cu personal insuficient

Buna ziua. As dori o indrumare. Fiica mea a inceput grupa mijlocie intr-o grupa cu 22 de copii si o educatoare, a doua fiind detasata cu cateva zile inainte la alta gradinita. Vineri directoarea o promitea pe a doua, pana azi dimineata inca nu se stia. Intre timp si cealalta educatoare si-a luat concediu medical. Deci nu am dus copiii pentru ca nu stiam cui ii vom lasa.
Intrebarea mea e cine raspunde de aceste lucruri? Lipsa de organziare, sali si personal insuficient, mai ales in aceasta perioada dificila. Cine trebuia sa ceara si cine sa dea? Unde pot sa identific care e problema? Din ce inteleg eu e raspunderea fiecarei unitati de invatamant prin conducerea ei.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
DanaAP, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanaAP , utilizator 13:37, 14 Septembrie 2020
Problema este la conducerea unitatii, apoi primarie ( sau in subordinea cui este) si ISJ.
Vedeti ce o sa se intample si maine si faceti o petitie la ISJ
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)
Copil abuzat la gradinita popaadina popaadina Buna ziua, Am o mare rugaminte: cui trebuie sa ma adresez in cazul unui abuz asupra copilului din partea educatoarei? Fasc sesizare catre conducerea ... (vezi toată discuția)
Ajutor! absente nemotivate Hrimiuc Hrimiuc :"> Am inregistrat in cartea de munca a unei salariate cateva absente nemotivate pentru ca nu s-a prezentat la locul de munca de baza, ci a lucrat ca ... (vezi toată discuția)