avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Ultima mea zi de munca a fost pe 8 sept ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Ultima mea zi de munca a fost pe 8 sept 2020, în ...

Buna ziua. Ultima mea zi de munca a fost pe 8 sept 2020, în urma demisiei. Beneficiez în continuare de servicii medicale decontate,respectiv pana la finalul acestei luni? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Osmanica , utilizator 20:50, 14 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru salariaţi, calitatea de asigurat in sistemul de sananate publica începe la data încheierii contractului de muncă şi inceteaza în termen de trei luni de la data incetarii contractului de muncă.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! asigurarea medicala intra in vigoare din data semnarii ... Simonsnr Simonsnr Buna ziua! Asigurarea medicala intra in vigoare din data semnarii contractului de munca cu angajatorul sau dupa un termen anume(o saptamana,o luna). In cazul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! la ultimul loc de muncă mi.am dat demisia la care ... stanciunicoleta27.feb.77@gmail.com stanciunicoleta27.feb.77@gmail.com Bună ziua ! La ultimul loc de muncă mi.am dat demisia la care aveam asigurare medicală privată de grup făcută în cadrul companiei valabilă până în ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)