Dacă m-am certat cu un individ și ma înjurat și chiar ma amenințat am scos sabia doar casa îl Timorez nu l-am lovit absolut nimic am plecat am povestit tatălui meu care era la vreo 100m de locul unde m-am certat cu acela pe fondul ca individul ma înjură ca are el un conflict cu varul meu după ce i-am povestit lui tata sa dus sa vb tata cu el sa aplaneze conflictul eu cu mașina in spatele tatălui meu ce sa vezi individu ne aștepta cu un câine amstaf pitbull și cu încă 3 persoane brusc nici nu m-am dat jos din mașina apare varu meu și sare la bătaie cu aceștia după care eu scot sabia ca am vzt ca au dat cu spray in urma altercației am fost lovit cu o telescopică provocându-mi o mare vânătăie atunci am spart geamu mașini lor și am lovit pe cel care mi-a dat cu spray in ochi pe spate Cu latul sabiei fără să-l tai decât o zgârietură Fina ca de ac a venit poliția ca ei și-au luat-o înainte le-a luat declarați a pozat zgârietură acelui băiat l-au întrebat dacă vrea sa scoată certificat Medico legal iar el a zis ca nu dorește ce încadrare poate fi căci eu am înțeles ca ne-au încadrat la încăierare și tulburarea liniști
as vrea va rog sa știu m-am certat cu niște băieții pe fondul unor discuții ma înjurat unu dintre ei când a venit tatăl meu sa aplaneze ei ne așteptau cu un câine spray și telescopice a apărut și varul meu și-au sărit la bătaie atunci am scos o sabie și am spart geamul mașini și l-am lovit pe cel care mi-a dat cu spray in ochi cu latul sabiei fără să-l tai are doar o zgârietură fina pe spate precizez ca și eu sunt lovit înainte sa lovesc eu in burta partea dreapta am o mare contuzie.a venit poliția ca iei au depus reclamație eu nu și-au luat-o înainte mai pe românește a venit poliția și-a luat declarați și-a făcut poza și la aceea zgârietură repet foarte fina mai mult o urma.iar cel lovit pe spate a declarat ca nu dorește sa meargă la IML ce încadrare poate sa rezulte?ca prima data nea zis încăierare și tulburare dar akm am înțeles ca dosarul e la parchet pt nr unic.va rog sa îmi zică și mie ar putea fi tentativa când contuzia mea este mai accentuată fata de zgârietură aceea ca de ac?
Asta spuneti dvs. Trebuie vazut ce spun si ceilalti participanti. Da, ar putea fi tentativa la vatamare, sau la altceva, plus distrugere ar putea fi, dupa caz. Politia si procurorul stabilesc ce si cum. Insa, daca nu s-au luat masuri preventive pana acum, stati bine.
Domnule este specificat decatre anchetatori din seara respectiva ca a fost lovit cu gantul sabiei și nu cu taisul ca nu are decât o rana superficiala adică mai mult o urma