avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit aferent clădirii cu cabinet - medic de familie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit aferent clădirii cu cabinet - medic de familie

În cazul în care am închiriat/concesionat o clădire de la primarie, în care funcționez ca și cabinet - medic de familie, trebuie sa platesc impozit/taxa aferent clădirii? Sau ma încadrez în articolul 456, alin 1,lit h din legea 227/2015 privind Codul Fiscal?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 17:32, 15 Septembrie 2020
În opinia mea, vă încadrați la art. 456 lit. h C.fisc. Dar cel mai bine este să vă interesați la primăria pe raza căreia aveți deschis cabinetul. Ideal să formulați această solicitare în scris și să cereți răspunsul tot în scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit/taxa pe clădire conf. legii 227/20151 Nana12 Nana12 Cabinetele medicale individuale (ale medicilor de famile) care functioneaza in spatii concesionate in clădiri proprietate publica a statului sau a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa cladire cab.stomatologic? brandon99 brandon99 Buna ziua. Un cabinet stomatologic (CMI) care functioneaza intr-un Dispensar comunal este scutit de taxa de cladire? De curand s-a modificat art. 456 alin ... (vezi toată discuția)