Buna seara,
Doresc sa achizitionez un teren intravilan de 1000mp intr-o comuna din Brasov.
As dori, va rog, sa ma ajutati cu niste sfaturi in ceea ce priveste cunostintele necesare sau intrebarile potrivite pe care trebuie sa le adresez inainte vanzatorului.
Mentionez ca terenul este vandut prin agentie imobiliara, la un pret destul de mic fata de pretul zonei.
Din ce am reusit sa citesc pe internet, un prim bun pas ar fi sa cer certificatul de urbanism, unde pot vedea anunite detalii, precum tipul constructiei pe care o pot face acolo, pe ce nivele in principiu, ce utilitati sunt in zona si cat m-ar costa sa le aduc la mine pe teren. Agentia mi a spus ca nu are decat un document care atesta ca terenul este intravilan.
Mai este o singura parcela disponibila, in rest toate sunt luate, majoritatea fiind si ingradite.
Mai am nevoie si de alte cunostinte ?
Incep sa imi fac griji si pentru acest document, este perioada alegerilor si poate dura destul de mult eliberarea lui.
Ma tem sa nu vina altcineva mai putin ‘ pretentios ‘ si sa il ia inainte.
Va rog, un sfat de cerinte minime daca se poate pentru a sti ceea ce cumpar.
Multumesc
cereti si certificatul de urbanism ca sa nu va treziti ca trece vreo conducta de gaze naturale pe sub teren, caz in care nu ati avea voie sa construiti pe el