avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copilul meu nu merge la scoala intrucat scoala este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copilul meu nu merge la scoala intrucat scoala este inca in reconstructie, ...

Copilul meu nu merge la scoala intrucat scoala este inca in reconstructie, iar solutia gasita a fost cursuri exclusiv online. In acest caz ma pot incadra pe oug 147/2020 pt libere acordare supravegherii copilului?Mentionez ca de la munca au interpretat ca scoala nu este inchisa pt Covid, ci doar ca ea defapt nu exista.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 16 Septembrie 2020
Scoala exista, dar nu functioneaza .. nefiind inchisa pentru Covid, este greu de crezut ca vor accepta asa ceva.

Intrebati la ISJ sau la Minsiterul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. avand in vedere oug 147/2020 , am rugamintea de a ... mela2008 mela2008 Buna ziua. Avand in vedere OUG 147/2020 , am rugamintea de a ma lamuri cum se aplica aceasta, respectiv in situatia in care in scoala/ clasa in care invata ... (vezi toată discuția)
Oug 147/2020 cine se încadrează pentru a primi bani? Filip Adiel Filip Adiel Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)