avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: In societatea nostra directorul economic numit in functie prin consiliu de administratie se afla in concediu medical de lunga durata, pentru acest motiv acesta a fost deacord cu inlocuirea din functia de director economic pe o functie inferioara in baza unei solicitari personale cu o alta persoana activa la acest moment; in ce condititi sau cum se procedeasa in aceasta situatie pentru a putea da curs proceduri de inlocuire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 16 Septembrie 2020
Păi tot consiliul de administrație trebuie să fie parcursă procedura și semnarea unui nou CIM cu această persoană pe noua funcție (cea inferioară).
Se va incheia un act aditional la c.i.m. sau daca are contract de mandat , se va emite o decizie de inlocuire.
multumesc
avand in vedere codul munci care specifica ca pe perioada concediului medica se suspeda si nu se fac modificari de C.I.M, care este temeiul legal pentru a rezolava acest impediment, multrumesc
Inlocuirea se doreste a fi definitiva sau doar pe durata concediului medical?

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei pentru perioada determinata prin act aditional ancaf27 ancaf27 Un salariat este angajat cu CIM nedeterminat pe functia de economist. Prin Hotarare a Cons. de Administratie acesta este numit director ec. pe perioada ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat acuta acuta Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)
Mutare in post de executie si reducerea salariului cyan cyan In ce conditii poate fi mutata o persoana dintr-o functie de conducere intr-una de executie si cu reducerea corespunzatoare a salariului? Daca persoana ... (vezi toată discuția)