avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un angajat are CIM partial de 6 ore/zi, 30 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un angajat are CIM partial de 6 ore/zi, 30 ore/saptamana de luni ...

Un angajat are CIM partial de 6 ore/zi, 30 ore/saptamana de luni [pana vineri in intervalul orar 16:30-22:30. Persoana angajata mai are un CIM de 8 ore pe zi la alt angajator in intervalul 08:00-16:00 de luni pana vineri inclusiv. Intrebarea este daca putem sa modificam programul de munca al angajatului respectiv de la ora 11;00- 17:00 , aceste or e fiind suprapuse cu orele lucrate la angajatorul principal unde are CIM de 8 ore.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 17 Septembrie 2020
Credeti ca acel salariat poate fi in doua locuri in acelasi timp? Teoretic da, practic nu ...
Eu stiu, insa altii nu.Multumesc!
Daca se va proceda astfel, va fi problema salariatului ... dar incercarea moarte n-are.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Legea permite ca un salariat sa aiba doua sau mai multe contracte individuale de munca cu durata normala sau partiala de munca ( Spre ex.: pot avea inserate chiar si un program suprapus de la 8 la 16)
Este strict problema firmei si salariatului cum vor proceda ca ambii sa fie multumiti de activitatea desfasurata...
Retoric ; Cum poate fi un salariat in doua locuri , daca va avea un program suprapus de la 8 la 16 ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Repartizare timp partial de lucru cim ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Program CIM timp partial de lucru Buna ziua, Avem angajat un student cu timp partial de lucru, 6 ore/zi, 30 ore/saptamana. In urma stabilirii orarului la ... (vezi toată discuția)
O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat cu ... Jony13 Jony13 O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat la program de 8 ore respectiv 8-16? (vezi toată discuția)
Doua contracte se munca in același timp pot sa am doua contracte ... Univ Univ Doua contracte se munca in același timp Pot sa am doua contracte de munca in același timp la doua companii diferite? Fiecare contract are 8 ore și ... (vezi toată discuția)