avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua contracte se munca in același timp Pot sa am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua contracte se munca in același timp Pot sa am doua contracte ...

Doua contracte se munca in același timp
Pot sa am doua contracte de munca in același timp la doua companii diferite?
Fiecare contract are 8 ore și programul se suprapune. Ora 9:00-16:00
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
Univ, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:59, 16 Septembrie 2021
Puteti avea doua c.i.m. la angajatori diferiti , insa este putin anormal sa fiti in doua locuri in acelasi interval de timp.

Cornel Vasile a scris:

Puteti avea doua c.i.m. la angajatori diferiti , insa este putin anormal sa fiti in doua locuri in acelasi interval de timp.

Mulțumesc frumos pentru răspuns,
Locurile de munca sunt remote (de acasă)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, consider ca se poate lucra ... este doar o opinie.
Buna ziua
Nu este nimic ilegal, chiar daca se suprapune perioada de lucru. Exceptii pot exista doar daca sunt prevazute intr-o lege speciala pentru anumite categorii de angajati.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat are cim partial de 6 ore/zi, 30 ore/saptamana de luni ... minval minval Un angajat are CIM partial de 6 ore/zi, 30 ore/saptamana de luni [pana vineri in intervalul orar 16:30-22:30. Persoana angajata mai are un CIM de 8 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca pe 8 ore Betismihis Betismihis Ce i se poate întâmpla unui asistent personal al bolnavului care este de fapt angajatul primăriei, în momentul în care este depistat cu încă un ... (vezi toată discuția)
Loc de munca part time Felix S Felix S Loc de munca part time si posibilitate conflict. In cazul in care sunt angajat 8 ore la o companie si doresc sa ma angajez la compania care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)