avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte invatamant pentru cei care au terminat acum 20 de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte invatamant pentru cei care au terminat acum 20 de ani sau mai mult

Mama ar dorii sa continuie studiile de liceu , ea a terminat acum 26 de ani.A sunat la scoala unde a facut studiile si ii s-a spus ca trebuie sa faca o cerere la ministerul invatamantului pentru foaia matricola . Intreabarea este care este demersul pentru toate actele necesare si daca exista si o modalitate online?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
sebyca16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 17 Septembrie 2020
Sa depună cererea online si vede ce i se raspunde.
Poate gaseste si un nr de tel unde ar putea suna.
Ministerul o sa redirectioneze cererea catre unitatea de invatamant unde a terminat studiile , intrucat actele de studii întocmite se păstrează în arhiva unităţii de învăţământ emitente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)
Foaie matricola din gimnaziu pierduta OanaAlexa OanaAlexa Foaie matricola din gimnaziu pierduta Buna ziua! Nu mai gasesc foaia matricola din gimnaziu, nici in original, nici in copie. Mentionez ca diploma de la ... (vezi toată discuția)