avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In cazul in care ma voi pensiona anticipat partial, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In cazul in care ma voi pensiona anticipat partial, este legal ...

In cazul in care ma voi pensiona anticipat partial, este legal sa lucrez printr-un PFA pe care intentionez sa-l infiintez, cu un contract de prestari servicii, la firma la care lucrez acum cu contract de munca? In acest caz, pot cumula pensia anticipata partiala cu venitul din PFA? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
danacodana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 18 Septembrie 2020
Da, este legal sa cumulati pensia anticipata partiala cu veniturile realizate in calitate de PFA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala. poate cineva sa ma lamureasca ... ingbv ingbv Pensionare anticipata partiala. Poate cineva sa ma lamureasca daca dupa ce ma voi pensiona anticipat la 60 ani (sunt barbat, si am peste 35 ani de vechime), ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii,conventie civila elensa elensa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare; Sunt contabil autorizat,m-am pensionat anticipat,intrebarea este, daca pot presta ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata si posibilitatea de a lucra legal dana-beatrice dana-beatrice Am urmatoarea situatie: Eu si sotul meu avem o firma la care suntem asociati. Eu lucrez in firma cu contract de munca si intentionez sa cer pensie anticipata ... (vezi toată discuția)