avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, mă numesc Dumitru Vasilica și am un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, mă numesc Dumitru Vasilica și am un proces la tribunal ...

Bună ziua, mă numesc Dumitru Vasilica și am un proces la tribunal pentru reconstituirea vechimii în muncă, deoarece am pierdut carnet muncă. Menționez ca am lucrat la fosta Fabrica de instrumente muzicale doina ce aparținea de fosta fabrica de mobila militari București. În 3 ani de când am acest dosar la tribunal nu am reușit să aflăm nimic de arhiva de la SC MOBINS SA. Ma puteți ajuta cu ceva? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 17 Septembrie 2020
Intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul acestei societatii .... luati legatura cu el si intrebati-l de arhiva.
Am luat legătura cu ultimul lichidator, dar motivează că nu a primit arhivele

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul acestei societatii .... luati legatura cu el si intrebati-l de arhiva.

Retoric : Oare cum s-a decis lichidarea ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva mobins sa bucuresti neaguvasile neaguvasile Poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia unei deverinte de la loul de munca de la fosta fabrica de mobila din Bucuresti,sector 6, pentru ... (vezi toată discuția)
Arhiva fabricii de mobila "mobins sa " neaguvasile neaguvasile Lansez o intrebare pentru toti cei care ma pot ajuta! Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila \"mobins sa\"? Mentionez ca am luat legatura cu doi ... (vezi toată discuția)
Nu mai am carte de munca Laura chifane Laura chifane Am 65de ani si sint din bacau dar acum stau in bucuresti am pierdut cartea de munca vreau sa ma pensionez si nu am cartea de munca am lucrat mai mult in ... (vezi toată discuția)