avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! In 2003 am ipotecat apartamentul in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! In 2003 am ipotecat apartamentul in care locuiesc.Am ...

Buna ziua !
In 2003 am ipotecat apartamentul in care locuiesc.Am facut carte funciara dar n-am intabulat apartamentul.Am fost la OCPI pentru un extras dar nu gaseste imobilul dupa datele de identificare existente pe documentele prezentate.Cum pot obtine un extras de CF si mai ales cum radiez ipoteca dupa 17 ani ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)