avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobanda compensatoare la in cheierea leasing-ului ??
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobanda compensatoare la in cheierea leasing-ului ??

Se plateste dobanda compensatoare la incheierea lasing-ului pt o masina din Coreea? Leasing-ul a inceput in 2006 (am numere vechi gen B-123456) , iar acum cand il termin platesc taxa vamala + accize + dobanda compensatoare vama (dobnda care nu se platea in 2006). Ma poate ajuta cineva? Sau a mai fost cineva in situatia mea cu masini non EU? Am gasit legea aici www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Taxa poluare auto achizitionat in leasing in anul 2006, non eu Claudiu I Claudiu I Buna seara! Ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca trebuie sa platesc taxa de poluare la terminarea leasing-ului pt un autoturism euro 4. Masina e ... (vezi toată discuția)
Contract leasing cristitotora cristitotora Sunt reprezentantul unei societati comerciale care a achizitionat in anul 2006 un autoturism hyundai coupe in leasing. Cand am semnat contractul am achitat ... (vezi toată discuția)
Contract leasing + taxa vamala, accize, comision vamal si dobanzi MrBFB MrBFB Buna, Am cumparat o masina(Toyota) in leasing prin Unicredit Leasing in 2006 mai precis 1.12.2006 si am lasat taxa reziduala in ultima factura. Cand am ... (vezi toată discuția)