avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare auto achizitionat in leasing in anul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare auto achizitionat in leasing in anul 2006, non EU

Buna seara!
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca trebuie sa platesc taxa de poluare la terminarea leasing-ului pt un autoturism euro 4. Masina e fabricata in Coreea si platesc taxa vamala la sfarsit la inmatriculare.
Mentionez ca momentan are nr de leasing (cele care se foloseau inainte de 2007, cu multe cifre) Se plateste taxa sau nu , fiind considerata ca prima inmatriculare in UE conform noii legi? Cum se interpreteaza legea in cazul acesta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claudiu I , utilizator 16:43, 4 Iulie 2009
Din cate stiu din 19 februarie 2009 , a intrat in vigoare legea cu privire la plata taxei si asta se va face in momentul cand masina va fi inmatriculata pe numele Dmv.
Multumesc. Dar voi plati dupa noua lege , sau dupa cea veche?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue ( republica moldova) in romania alecs_judo alecs_judo Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoare problema: Sunt cetatean din Republica Moldova insa detin si cetatenie romana ( ... (vezi toată discuția)
Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)