avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare daca e cineva ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare daca e cineva amabil sa imi ...

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare daca e cineva amabil sa imi raspund.Am decis sa merg la primarie sa obtin si eu o licenta pentru taxi , si raspunsul lor a venit da se poate doar pe masina hibrid sau electrica . Acum urmeaza partea proasta ei nu vor ca masina sa fie mai veche de 3 ani cea ce presupune costuri imense pentru un oras cu 10000 de locuitori . Intrebarea acum pot veni cu o masina mai vechea de ex 2016 anu fabricatiei tot hibrida etc sa depun pentru licenta fara ca aceasta sa fie refuzata ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
ionuthau, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva pentru masina dobandita in strainate Alex VF Alex VF Buna ziua tuturor. As vrea sa clarific urmatoarea situatie. In 2016 am incheiat un contract de munca cu o firma din Germania, cu sediul in Germania. In 2020 ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu de locuit in cabinet stomatologic sapageta sapageta Buna ziua! va rog sa ma lamuriti in ce conditii si daca se mai poate face schimbarea destinatiei spatiilor de locuit-de ex parter de bloc vechi ,vila sau casa ... (vezi toată discuția)
Branșament gaze curte FPG FPG Bună ziua! Țeava de gaze este pe stradă, la 500-600 metri distanță de casa noastră. Pentru a veni cu țeava până la poartă (deci nu include și ... (vezi toată discuția)