avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza(min-max) reabilitarea cazierului judiciar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza(min-max) reabilitarea cazierului judiciar din momentul ...

Cat dureaza(min-max) reabilitarea cazierului judiciar din momentul depunerii cererii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:17, 28 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Când sunt la dosar toate actele se va judeca cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei condamnarii cu suspendare de 3 ani daniel.gramus daniel.gramus Am fost condamnat in 2004 la 3 ani cu suspendare.Vreau sa stiu daca dupa inplinirea celor 3 ani adica in 2007 sau in 2010(adica la 3 ani dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pentru cazier judiciar alb kkmak kkmak Vreau sa-mi fac reabilitarea.In 2000 am fost condamnat 4ani inchisoare deci puteam sa fac reabilitarea din 2010 (asa stiu eu).Ma intereseaza cam cat ma costa ... (vezi toată discuția)
Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)