avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă la prezentarea in instanta părtea vatamata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă la prezentarea in instanta părtea vatamata spune că nu ...

Dacă la prezentarea in instanta părtea vatamata spune că nu vrea ca inculpatul sa faca pușcărie ce șanse ar avea acesta sa scape (agresiune sexuala) se poate face mediere?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:50, 20 Septembrie 2020
Daca aveti avocat discutati cu el ca sa vada exact încadrarea juridica a faptelor conform probelor de la.dosar.
In funcție de fapta, instanta poate aprecia la randul ei.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua revin ch o nouă intrebare .in urma verificării preventive ... Nicoleta vintila Nicoleta vintila Buna ziua revin ch o nouă intrebare .in urma verificării preventive din 9.09.2020 sa dispus legalitatea rechizitoriului si trimiterea în judecată ... (vezi toată discuția)
Mediere la talharie Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Prietenul meu a fost incadrat la o talharie calificata( doar intrand peste un om in casa , i a luat 200 de lei si celalalt inculpat, a amenintat ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Cornelia1123 Cornelia1123 Bună seara! Soțul meu a fost dat în judecata pt evaziune fiscala cu prejudiciul de 2 miliarde la ANAF. am văzut ca este lege data dacă plătește integral ... (vezi toată discuția)