avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Piata bursiera.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Piata bursiera.

Salutare,de cativa ani sunt in domeniul bursier(actiuni/forex,crypto) si am avut un randament destul de bun.Ma gandesc sa fac un site in care sa strang bani de la oameni, urmand sa le dau o dobanda de x%,bani pe care sa ii bag in bursa.
Din ce mi-a zis cineva acest lucru ar fi ilegal.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:36, 14 Octombrie 2020
trebuie sa fiti broker autorizat
Brokerii sunt cei prin care iti pui banii si prin intermediul lor cumperi si vinzi personal actiunile dorite.Eu doresc sa cumpar eu si sa vand.Bine,probabil ar fi mai ok sa intreb defapt cum as putea infiinta un fond de investitii.
Din moment ce intrebati asta pe un forum, in loc sa angajati o echipa de juristi, banuiesc ca se va sfarsi cu inchisoare.

Cum era un documentar cu un milionar britanic care voia sa faca o banca pentru a ajuta poporul, iar avocatul i-a spus "Daca o denumesti banca ajungi rapid la inchisoare!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Siguranta pe forex AleXxXStar AleXxXStar Buna ziua, un an jumate am jucat la DEMO si mam hotarat sa bag bani. Am jucat pe trading 212, plus500 si xtb si as vrea sa stiu daca acesti broker ii sigur ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Investitii fara moarte la bursa Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu RRC,TGN,DAFR,SNP,TEL, etc utilitati......acestea nu au moarte....,scaderi temporare poate. In plus cred ca suntem foarte jos cu preturile ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)